Loes Kleefman
Woerdes 75
9407 CM Assen
0592 34 70 70
06 1822 80 50


info@dwarsfluitles-assen.nl

KvK.nr. 01171270
Groningen

dwarsfluitles in Assen, Loes Kleefman

Lessen

Ik ben een ervaren fluitdocent. Samen met jou kan ik ervoor zorgen dat je hoorbare vorderingen maakt. In mijn lessen werken we aan klank, techniek, houding, ritme en nog veel meer. Het doel is natuurlijk: gewoon lekker dwarsfluit spelen. Alle stijlen zijn mogelijk: van klassiek tot populair met cd-begeleiding.

Ik geef je het liefst individueel les. Op die manier krijgt jouw spel alle aandacht en boek je de meeste vooruitgang. Wil je toch met je beste vriend(in) of collega beginnen, dan kan dat natuurlijk.

Samenspel komt ook aan de orde in mijn lessen. Al heel snel kunnen we duetten spelen of, met andere leerlingen, trio's en kwartetten.

Proefles
Ben je geïnteresseerd? Dan geef ik eerst een proefles. Zo kunnen we bepalen of de dwarsfluit iets voor je is. Verder vertel ik je over mijn lessen, over leuke orkesten in de buurt en (eventueel) over rijkserkende examens. Mocht je ooit al dwarsfluitles hebben gehad, dan wil ik in de proefles graag horen wat je kunt. Vervolgens overleg ik met je waaraan we kunnen werken.

  © 2009 Loes Kleefman